Next

Digitaalisen maailman nopeus

Nopeuden kasvaessa kestää yhä kauemmin havaita että se edellinen käännös ei johtanutkaan oikeaan suuntaan.

Next

Suuntavaisto

Millisecond Oy on yritys, jonka avainhenkilöt ovat monissa liemissä keitettyjä digitaalisen bisneksen ammattilaisia jotka ovat ansainneet kannuksensa rakentaessaan maailman suurimpia digitaalisen markkinoinnin ja analytiikan järjestelmiä sarallaan. Lyömätön määrä kokemusta on avainasemassa digitalisoituvan maailman haasteiden keskellä.

Next

Pelit ja vehkeet

Kuvittele kuka tahansa muusikko soittamaan uutta kappaletta ilman nuotteja, ensimmäistä kertaa eläessään. Parhaatkaan soittimet eivät auta tehtävässä, mutta sävelkorva ja jonkun toisen kirjoittamat nuotit sävelmään varmasti auttavat. Parhaiden ammattilaisten käyttäminen nuottien kirjoittamiseen auttaa myös digitaalisessa maailmassa, oikeilla välineillä ja eväillä digitaalisaation rytmi ja sävel ovat hallussasi nopeammin kuin uskoitkaan.

Next

Millisecondin tuotteiden ja palveluiden portfolio

Pitkälle tuotteistetut, tarpeeseen mukautuvat ja modulaariset ratkaisut palveluksessasi:

Millisecond Lab

Valkoisella takilla tai ilman, labrassa ratkaistaan digitalisaation ongelmia ennätysajassa.

Telemetria ja sosiaaliset koneet

Kustannustehokkaita ja ketteriä Internet of Things (IoT) ratkaisuja, raudasta ohjelmistoihin.

Data & Insight

Maailmanluokan taloudelliset "big data" ratkaisut tiedon keruusta tallennukseen, prosessointiin, raportointiin ja visualisointiin.

Bisnes-palvelut

Projektinhallintaa, agile/lean käytännöt, KPI mittaristot ja kehykset, bisnes prosessit ja kokonaisvaltainen bisneksen fitness ajattelu.

Teknologia-ratkaisut

Millisecond bisnes-alusta, joka koostuu kapasiteetinhallinnasta, digitaalisen kaupankäynnin, maksujenkäsittelyn ja asiakasprofiilien hallinnan modulaarisista ratkaisuista.

Tietosuoja palveluna

Tukee organisaatiotasi pysymään ajan hermolla asiakastietojen ja muun tietosuojatun datan käsittelyyn liittyvien määräysten ja lakien suhteen.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla ja olet ensimmäisten joukossa kuulemassa kaikista uusista asioista joiden parissa Millisecond Oy auttaa yrityksiä digitalisoitumaan.

Tilaamalla uutiskirjeen annat Millisecond Oy:lle luvan lähettää sinulle markkinointiviestejä emailitse, voit lopettaa tilauksen koska tahansa emaileissa olevan linkin kautta tai manuaalisesti ilmoittamalla siitä Millisecondille emailitse.